Kokeile kuukausi maksutta

Destialle 24,6 miljoonan euron urakka nelostien perusparannuksessa

Destia on saanut nelostien perusparannuksen ensimmäistä osuutta koskevan urakan, jonka arvo on 24,6 miljoonaa euroa. Valtatie 4:n kolmessa vaiheessa toteutettavan Lusi-Vaajakoski -välin parantamisen ensimmäinen osuus ulottuu Lusista Hartolan pohjoispuolelle. Sen pituus on 34 kilometriä.

Destia on saanut nelostien perusparannuksen ensimmäistä osuutta koskevan urakan, jonka arvo on 24,6 miljoonaa euroa. Valtatie 4:n kolmessa vaiheessa toteutettavan Lusi-Vaajakoski -välin parantamisen ensimmäinen osuus ulottuu Lusista Hartolan pohjoispuolelle. Sen pituus on 34 kilometriä.

image

Työt alkavat elokuussa Lusin puoleisesta päästä, ja urakka valmistuu lokakuussa 2009. Urakka sisältää neljä ohituskaistaparia ja 12 siltaa. Tietä levennetään paikoin ja paikoin tietä rakennetaan kokonaan uuteen paikkaan. Uutta tietä rakennetaan noin 14 kilometriä.

Nelostien ensimmäinen osuus on suunnittele ja toteuta -urakka, jossa rakennussuunnitelmien teosta vastasi Destian Konsulttipalvelut.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Destialle 24,6 miljoonan euron urakka nelostien perusparannuksessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat