Kokeile kuukausi maksutta

Fin-Seulalle ja Maanrakennus Jarantille lisäurakoita Vantaalta

Vantaan kuntatekniikan ja joukkoliikenneasioiden jaosto on päättänyt tilata Kivistön Ritaritien alueen kunnallistekniikan rakentavalta Fin-Seula Oy:lta lisätyönä viereisten Peitsitien, Peitsikujan ja Peitsipolun rakentaminen. Lisäurakan hinta on 257 000 euroa.

Vantaan kuntatekniikan ja joukkoliikenneasioiden jaosto on päättänyt tilata Kivistön Ritaritien alueen kunnallistekniikan rakentavalta Fin-Seula Oy:lta lisätyönä viereisten Peitsitien, Peitsikujan ja Peitsipolun rakentaminen. Lisäurakan hinta on 257 000 euroa.

Näiden katujen toteuttaminen parantaa muutamien rakennettujen tonttien kulkuyhteyksiä ja kuivatuksen järjestämistä sekä helpottaa vielä rakentamattomien tonttien rakentamista. Urakan laajentamisella saadaan kyseinen alue valmiiksi ja vältetään mahdollisen uuden urakan louhinnoista ja työmaaliikenteestä aiheutuvat häiriöt.

Nikinmäessä tilataan Pitkänsiima-nimisen kadun sekä Salakkakujan rakentajalta Maanrakennus Jarant Oy:ltä lisätyönä Siikatien rakentaminen Silakkakujan ja Pitkänsiiman väliselle osuudelle. Lisätyö maksaa 352 400 euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fin-Seulalle ja Maanrakennus Jarantille lisäurakoita Vantaalta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat