Kokeile kuukausi maksutta

Ideaparkin viereen rakennetaan Suomen suurin retail park

Lempäälässä sijaitsevan ostoskeskuksen Ideaparkin viereen rakennetaan Suomen suurin retail park, nimeltään Areena. Lempäälän kunta on myynyt Areenaa varten 16 hehtaarin tontin, jolla on rakennusoikeutta yhteensä 80 000 neliötä. Areenan rakentaminen alkaa ensi vuonna ja se valmistuu 2009. Sen pääomistajat ovat Juha Koivurinta ja Toivo Sukari.

Lempäälässä sijaitsevan ostoskeskuksen Ideaparkin viereen rakennetaan Suomen suurin retail park, nimeltään Areena. Lempäälän kunta on myynyt Areenaa varten 16 hehtaarin tontin, jolla on rakennusoikeutta yhteensä 80 000 neliötä. Areenan rakentaminen alkaa ensi vuonna ja se valmistuu 2009. Sen pääomistajat ovat Juha Koivurinta ja Toivo Sukari.

Areenan on suunnitellut arkkitehti Vesa Arosuo. Se on saanut nimensä muodostaan, sillä liikkeet tullaan rakentamaan isoon ovaalinmuotoiseen kehään. Autot parkkeerataan alueen keskelle ja liikkeet sijoitetaan niiden ympärille.

Areenan toimitilat on tarkoitus vuokrata jo ensi syksyn aikana. Uudelle ostosalueelle on suunniteltu esimerkiksi autokauppaa, varaosaliikkeitä, rautakauppaa, sisustusliikkeitä sekä veneilyyn ja moottoripyöräilyyn erikoistuneita liikkeitä. Siten Areena täydentäisi Ideaparkin pääasiassa naisille suunnattua vaate- ja sisustuspainotteista tarjontaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ideaparkin viereen rakennetaan Suomen suurin retail park”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat