Interavanti osti 9 hehtaaria maata Puolasta – Lemcon rakentaa logistiikkakeskuksen

Interavanti Oyj:n tytäryhtiö on hankkinut Via Baltican varrelta Puolasta noin 9 hehtaarin maa-alueen logistiikkakeskuksen rakentamista varten. Dabrowkassa, noin 30 kilometriä Varsovan keskustasta sijaitsevalla maa-alueella on rakennusoikeutta yli 30 000 neliötä. Lemcon Polska vastaa logistiikkakeskuksen rakentamisesta.

Interavanti Oyj:n tytäryhtiö on hankkinut Via Baltican varrelta Puolasta noin 9 hehtaarin maa-alueen logistiikkakeskuksen rakentamista varten. Dabrowkassa, noin 30 kilometriä Varsovan keskustasta sijaitsevalla maa-alueella on rakennusoikeutta yli 30 000 neliötä. Lemcon Polska vastaa logistiikkakeskuksen rakentamisesta.

Rakentaminen on suunniteltu kolmeen vaiheeseen, joista ensimmäinen vaihe on kooltaan 6 700 neliötä. Se valmistuu alkuvuoden 2008 aikana. Vaiheet II ja III on suunniteltu tehtäviksi vuosien 2008 ja 2009 aikana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Interavanti osti 9 hehtaaria maata Puolasta – Lemcon rakentaa logistiikkakeskuksen”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi