Kokeile kuukausi maksutta

Interavanti osti 9 hehtaaria maata Puolasta – Lemcon rakentaa logistiikkakeskuksen

Interavanti Oyj:n tytäryhtiö on hankkinut Via Baltican varrelta Puolasta noin 9 hehtaarin maa-alueen logistiikkakeskuksen rakentamista varten. Dabrowkassa, noin 30 kilometriä Varsovan keskustasta sijaitsevalla maa-alueella on rakennusoikeutta yli 30 000 neliötä. Lemcon Polska vastaa logistiikkakeskuksen rakentamisesta.

Interavanti Oyj:n tytäryhtiö on hankkinut Via Baltican varrelta Puolasta noin 9 hehtaarin maa-alueen logistiikkakeskuksen rakentamista varten. Dabrowkassa, noin 30 kilometriä Varsovan keskustasta sijaitsevalla maa-alueella on rakennusoikeutta yli 30 000 neliötä. Lemcon Polska vastaa logistiikkakeskuksen rakentamisesta.

Rakentaminen on suunniteltu kolmeen vaiheeseen, joista ensimmäinen vaihe on kooltaan 6 700 neliötä. Se valmistuu alkuvuoden 2008 aikana. Vaiheet II ja III on suunniteltu tehtäviksi vuosien 2008 ja 2009 aikana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Interavanti osti 9 hehtaaria maata Puolasta – Lemcon rakentaa logistiikkakeskuksen”

Vastaa