Kone toimittaa 53 hissiä Moskovaan

Kone on sopinut turkkilaisen Enka-rakennusyhtiön kanssa kaikkien hissien ja liukuportaiden toimittamisesta kahteen tekeillä olevaan rakennukseen Moskovassa. Tilaukset sisältävät yhteensä 53 hissiä ja kaksi liukuporrasta.

Kone on sopinut turkkilaisen Enka-rakennusyhtiön kanssa kaikkien hissien ja liukuportaiden toimittamisesta kahteen tekeillä olevaan rakennukseen Moskovassa. Tilaukset sisältävät yhteensä 53 hissiä ja kaksi liukuporrasta.

Imperia Tower on osa Moskovan kansainvälistä liikekeskusta, joka tunnetaan nimellä Moscow-City. Moscow-City-liikekeskus sisältää valmistuttuaan 18 monitoimipilvenpiirtäjää. Imperia Tower koostuu toimisto- asuin- ja hotellitiloista. Se nousee jopa 60 kerroksen korkeuteen ja siinä on lisäksi viisi maanalaista kerrosta.

White Square -toimistokeskus sijaitsee Lesnaya-kadulla Moskovan keskustassa. White Square koostuu kolmesta A+-luokan toimistorakennuksesta, joilla on yhteinen 3-kerroksinen parkkihalli.

Imperia Tower -projektin ennustetaan valmistuvan vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä ja White Square -projektin vuoden 2008 kolmannella neljänneksellä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kone toimittaa 53 hissiä Moskovaan”

Vastaa