Lemcon esisopimukseen 130 hehtaarin teollisuuspuistohankkeesta Venäjällä

Lemcon Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen ja kiinteistökaupan esisopimuksen noin 130 hehtaarin teollisuuspuistohankkeesta Venäjällä Kalugan läänissä sijaitsevaan Vorotynskin kaupunkiin. Teollisuuspuistoon tulee sijoittumaan 15-20 tuotantolaitosta ja logistiikkakeskusta.

Lemcon Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen ja kiinteistökaupan esisopimuksen noin 130 hehtaarin teollisuuspuistohankkeesta Venäjällä Kalugan läänissä sijaitsevaan Vorotynskin kaupunkiin. Teollisuuspuistoon tulee sijoittumaan 15-20 tuotantolaitosta ja logistiikkakeskusta.

Vientijohtaja Juha Höyhtyän mukaan Lemconin teollisuuspuistokonseptilla parannetaan riskienhallintaa, koska sen avulla Venäjälle investoiville yrityksille esimerkiksi tontin omistusoikeuden siirtyminen ja tarvittava infrastruktuuri voidaan hoitaa luotettavasti.

Lemminkäisen tiedotteen mukaan muun muassa Venäjän markkinoita palveleva rakennusmateriaaliteollisuus on kiinnostunut Kalugan alueesta erinomaisten logististen yhteyksien ja ammattitaitoisen työvoiman vuoksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemcon esisopimukseen 130 hehtaarin teollisuuspuistohankkeesta Venäjällä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi