Lemcon urakoi Nokian Renkaiden laajennuksen Pietarissa

Lemcon Oy on saanut Nokian Renkaat Oyj:n Pietarin-tehtaan laajentamista koskevan urakan. Laajennuksen kokonaisala on noin 33 000 neliömetriä. Tehtaan laajennustyöt käynnistyvät välittömästi, ja laajennus valmistuu ensi vuoden maaliskuussa.

Lemcon Oy on saanut Nokian Renkaat Oyj:n Pietarin-tehtaan laajentamista koskevan urakan. Laajennuksen kokonaisala on noin 33 000 neliömetriä. Tehtaan laajennustyöt käynnistyvät välittömästi, ja laajennus valmistuu ensi vuoden maaliskuussa.

Laajennuksen maarakennustyöt aloitettiin erillisenä urakkana maaliskuussa. Lämpö-, vesi-, sähkö-, ilmastointi- ja automaatiotyöt toteutetaan myöhemmin sovittavana erillisenä urakkana.

Syyskuussa 2005 käyttöön vihityn tehtaan kapasiteettia voidaan kasvattaa laajennuksen myötä nykyisen 4 miljoonan renkaan vuosituotannosta noin 10 miljoonaan renkaaseen. Lemcon vastasi myös ensimmäisen vaiheen rakennustöistä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemcon urakoi Nokian Renkaiden laajennuksen Pietarissa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi