Kokeile kuukausi maksutta

Leppävaaran Sellon elokuva- ja vapaa-ajankeskuksen rakentaminen alkoi

Kauppakeskus Sellon länsipäähään sijoittuvan elokuva- ja vapaa-ajankeskuksen rakentaminen on käynnistynyt. Keskus valmistuu ensi vuoden syksyllä. Keskuksen rakentaa Työyhteenliittymä NCC Finland Oy ja Skanska Talonrakennus Oy. Pääsuunnittelija on Helin & Co Arkkitehdit Oy.

Kauppakeskus Sellon länsipäähään sijoittuvan elokuva- ja vapaa-ajankeskuksen rakentaminen on käynnistynyt. Keskus valmistuu ensi vuoden syksyllä. Keskuksen rakentaa Työyhteenliittymä NCC Finland Oy ja Skanska Talonrakennus Oy. Pääsuunnittelija on Helin & Co Arkkitehdit Oy.

Elokuva- ja vapaa-ajankeskukseen tulee 6-salinen noin 800 paikan elokuvateatterikokonaisuus. Lisäksi keskukseen tulee 14-ratainen keilahalli sekä suuri ravintolamaailma. Myös kauppakeskuksen pysäköintikapasiteetti kasvaa uuden osan valmistuttua noin 80 autopaikalla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Leppävaaran Sellon elokuva- ja vapaa-ajankeskuksen rakentaminen alkoi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat