Kokeile kuukausi maksutta

Pauligin uuden kahvipaahtimon sisustuksen suunnittelee Studio Bergroth & ABBD

Pauligin Helsingin Vuosaareen vuonna 2009 valmistuvan uuden kahvipaahtimon sisustussuunnittelukilpailun voittajaksi on valittu Studio Bergroth & ABBD. Kilpailuryhmään kuuluivat sisustusarkkitehti Yuki Abe, muotoilija Linda Bergroth, sisustusarkkitehti SIO Päivi Bergroth sekä arkkitehtiylioppilas Henrik Drufva.

Pauligin Helsingin Vuosaareen vuonna 2009 valmistuvan uuden kahvipaahtimon sisustussuunnittelukilpailun voittajaksi on valittu Studio Bergroth & ABBD. Kilpailuryhmään kuuluivat sisustusarkkitehti Yuki Abe, muotoilija Linda Bergroth, sisustusarkkitehti SIO Päivi Bergroth sekä arkkitehtiylioppilas Henrik Drufva.

Voittajaryhmä saa suunniteltavakseen koko 32 000 kerrosneliömetriä käsittävän uudisrakennuksen sisustuksen. Sisätilojen yhtenäinen arkkitehtuuri kattaa paahtimon kaikki tilat eli tuotannon, toimistot sekä logistiikkakeskuksen.

Alkuvuodesta julkistettuun kaksivaiheiseen kilpailuun osallistui 30 suomalaista sisustussuunnittelun ryhmää. Näistä finaaliin valittiin Studio Bergroth & ABBD, Bun Galle, d’Sign Vertti Kivi & Co ja Käki Interior. Studio Bergrothin ehdotuksessa raadin jäseniä puhuttelivat erityisesti ehdotuksen yhtenäisyys ja johdonmukaisuus tilakäsittelyssä. Oivaltavat yksityiskohdat yleistiloissa sekä erinomainen työhuoneratkaisu vaikuttivat myös valintaan.

Uuden paahtimon rakennustyöt alkavat elokuussa. Sen pääsuunnittelijoina toimivat Arkkitehdit Tommila Oy ja Pöyry Engineering Oy. Rakentamisesta vastaa Lemminkäinen-konserniin kuuluva Lemcon Oy. Investointi on lähes 120 miljoonan euron arvoinen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pauligin uuden kahvipaahtimon sisustuksen suunnittelee Studio Bergroth & ABBD”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat