Pitkäniemen sairaalarakennuksen kunnostusurakka Arelle

Are Oy:n tytäryhtiö Rakennus-Are Oy on saanut pääurakan Nokialla sijaitsevan Pitkäniemen sairaalan rakennuksen 17 kunnostuksessa. Tarkoituksena on kunnostaa rakennus palovahingon jäljiltä potilaskäyttöön. Urakkaan liittyvät työt on jo aloitettu ja projekti valmistuu joulukuussa.

Are Oy:n tytäryhtiö Rakennus-Are Oy on saanut pääurakan Nokialla sijaitsevan Pitkäniemen sairaalan rakennuksen 17 kunnostuksessa. Tarkoituksena on kunnostaa rakennus palovahingon jäljiltä potilaskäyttöön. Urakkaan liittyvät työt on jo aloitettu ja projekti valmistuu joulukuussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pitkäniemen sairaalarakennuksen kunnostusurakka Arelle”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi