Pöyry sai 7 miljoonan euron sopimuksen Iranista

Pöyry on tehnyt noin 7 miljoonan euron sopimuksen SEPASAD Engineering Co.:n kanssa urakoitsijan suunnittelupalveluista Rudbar-e-Lorestanin vesivoimalaprojektin toteutuksessa Iranissa. Toimeksianto käsittää padon ja ylävesitunnelin rakennesuunnittelun sekä asiantuntijapalvelut.

Pöyry on tehnyt noin 7 miljoonan euron sopimuksen SEPASAD Engineering Co.:n kanssa urakoitsijan suunnittelupalveluista Rudbar-e-Lorestanin vesivoimalaprojektin toteutuksessa Iranissa. Toimeksianto käsittää padon ja ylävesitunnelin rakennesuunnittelun sekä asiantuntijapalvelut.

image
Palvelut toimitetaan Pöyryn vesivoiman asiantuntijakeskuksista Zürichistä ja Salzburgista yhteistyössä Pöyryn Iranin paikallistoimiston kanssa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pöyry sai 7 miljoonan euron sopimuksen Iranista”

Vastaa