Revontuli nousi harjakorkeuteensa Rovaniemellä

Kauppakeskus Revontuli on noussut Skanska Talonrakennus Oy:n toteuttamana harjakorkeuteensa Rovaniemellä tänään. Joulukuun alkuun mennessä valmistuvasta lähes 41 000 neliömetrin suuruisesta Revontulesta tulee yksi Pohjois-Suomen suurimmista kauppakeskuksista. Kauppakeskuksen toimistokerrokset valmistuvat maaliskuun puolivälissä.

Kauppakeskus Revontuli on noussut Skanska Talonrakennus Oy:n toteuttamana harjakorkeuteensa Rovaniemellä tänään. Joulukuun alkuun mennessä valmistuvasta lähes 41 000 neliömetrin suuruisesta Revontulesta tulee yksi Pohjois-Suomen suurimmista kauppakeskuksista. Kauppakeskuksen toimistokerrokset valmistuvat maaliskuun puolivälissä.

Kukkola-Yhtiöt Oy:n rakennuttamassa kauppakeskuksessa on vuokrattavaa pinta-alaa noin 23 000 neliömetriä. Revontuli rakennetaan osittain Rovaniemen keskustan läpi kulkevan valtatie 4:n päälle ja siihen tulee Suomen ensimmäiset suorat liittymät valtatieltä parkkihalleihin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Revontuli nousi harjakorkeuteensa Rovaniemellä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi