Revontuli nousi harjakorkeuteensa Rovaniemellä

Kauppakeskus Revontuli on noussut Skanska Talonrakennus Oy:n toteuttamana harjakorkeuteensa Rovaniemellä tänään. Joulukuun alkuun mennessä valmistuvasta lähes 41 000 neliömetrin suuruisesta Revontulesta tulee yksi Pohjois-Suomen suurimmista kauppakeskuksista. Kauppakeskuksen toimistokerrokset valmistuvat maaliskuun puolivälissä.

Kauppakeskus Revontuli on noussut Skanska Talonrakennus Oy:n toteuttamana harjakorkeuteensa Rovaniemellä tänään. Joulukuun alkuun mennessä valmistuvasta lähes 41 000 neliömetrin suuruisesta Revontulesta tulee yksi Pohjois-Suomen suurimmista kauppakeskuksista. Kauppakeskuksen toimistokerrokset valmistuvat maaliskuun puolivälissä.

Kukkola-Yhtiöt Oy:n rakennuttamassa kauppakeskuksessa on vuokrattavaa pinta-alaa noin 23 000 neliömetriä. Revontuli rakennetaan osittain Rovaniemen keskustan läpi kulkevan valtatie 4:n päälle ja siihen tulee Suomen ensimmäiset suorat liittymät valtatieltä parkkihalleihin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Revontuli nousi harjakorkeuteensa Rovaniemellä”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat