Kokeile kuukausi maksutta

Rotatorille uusi 4 500 neliön toimitalo Pirkkalaan

Muun muassa maarakennuskoneita ja nostureita maahantuovalle ja markkinoivalle Rotator Oy:lle rakennetaan uudet 4 500 neliön toimitilat Pirkkalaan. Maarakennusliike Sulin Oy aloitti maarakennus- ja maansiirtotyöt tontilla toukokuussa. Rakentaminen jatkuu Palmberg Oy:n urakointina. Uuden toimitalon pitäisi olla muuttovalmis marraskuun puolessa välissä.

Muun muassa maarakennuskoneita ja nostureita maahantuovalle ja markkinoivalle Rotator Oy:lle rakennetaan uudet 4 500 neliön toimitilat Pirkkalaan. Maarakennusliike Sulin Oy aloitti maarakennus- ja maansiirtotyöt tontilla toukokuussa. Rakentaminen jatkuu Palmberg Oy:n urakointina. Uuden toimitalon pitäisi olla muuttovalmis marraskuun puolessa välissä.

Talon arkkitehtisuunnittelusta vastaa arkkitehti Pekka Helino Team Danielsson Oy:stä. Toimitalo nousee Tampereen läntisen ohitustien varteen Huovin teollisuusalueelle. Rotatorin toimitusjohtajan Thomas Åhmanin mukaan Pirkanmaa ja Huovin teollisuusalue on erinomainen paikka logistisesti. Hän sanoo, että yhtiön nykyiset toimitilat Tampereella Sammon valtatien varressa ovat käyneet ahtaiksi.

Uusissa tiloissa Rotator saa  saman katon alle uusien koneiden varustelu-, korjaamo- ja huoltotilat, varaosa- ja näyttelytilat sekä tilat uusien ja käytettyjen koneiden esittelylle. Toimitaloon sijoitetaan myös Rotatorin myynti-, koulutus- ja toimistotilat. Åhmanin mukaan erityisesti yhtiön palveluvalmius asiakkaiden korjaamotöissä paranee huomattavasti uusien tilojen myötä. Hän uskoo myös työn laadun ja kustannustehokkuuden paranevan entisestään asianmukaisissa tiloissa.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Rotatorille uusi 4 500 neliön toimitalo Pirkkalaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat