Kokeile kuukausi maksutta

Skanska saamassa Hesperian sairaalan rakennukset

Helsingin kaupungin kiinteistölautakunta esittää kaupunginhallitukselle, että Hesperian sairaalan kaksi rakennusta myytäisiin Skanska Talonrakennus Oy:lle sen tekemän ostotarjouksen mukaisesti 3,2 miljoonalla eurolla. Lisäksi tontti, jolla rakennukset sijaitsevat, vuokrattaisiin Skanskalle. Varaus edellyttää, että Skanska peruskorjaa rakennukset vapaarahoitteisiksi omistus- tai vuokra-asunnoiksi.

Helsingin kaupungin kiinteistölautakunta esittää kaupunginhallitukselle, että Hesperian sairaalan kaksi rakennusta myytäisiin Skanska Talonrakennus Oy:lle sen tekemän ostotarjouksen mukaisesti 3,2 miljoonalla eurolla. Lisäksi tontti, jolla rakennukset sijaitsevat, vuokrattaisiin Skanskalle. Varaus edellyttää, että Skanska peruskorjaa rakennukset vapaarahoitteisiksi omistus- tai vuokra-asunnoiksi.

Rakennukset ovat valmistuneet vuonna 1955 Hesperian sairaalan henkilöstön asuntoloiksi. Rakennuksia ei ole peruskorjattu. Hanketta koskeva asemakaavan muutos tulee todennäköisesti voimaan kesäkuussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska saamassa Hesperian sairaalan rakennukset”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat