Kokeile kuukausi maksutta

Skanskalle Oulun alueen päällystettyjen teiden ylläpito

Skanska ja Tiehallinnon Oulun tiepiiri ovat tehneet teiden ylläpitoa koskevan sopimuksen vuoden 2016 loppuun asti. Sopimus sisältää Oulun alueen maantieverkon päällystettyjen teiden ja kevyen liikenteen väylien päällysteiden ja sorapientareiden ylläpidon. Se kattaa asfaltoitujen teiden ja siltojen päällysteet ja liitännäisalueet sekä sorateiden ja sorateiden siltojen päällysteet. Ylläpidettävän tieverkon pituus on yhteensä 1 129 kilometriä.

Skanska ja Tiehallinnon Oulun tiepiiri ovat tehneet teiden ylläpitoa koskevan sopimuksen vuoden 2016 loppuun asti. Sopimus sisältää Oulun alueen maantieverkon päällystettyjen teiden ja kevyen liikenteen väylien päällysteiden ja sorapientareiden ylläpidon. Se kattaa asfaltoitujen teiden ja siltojen päällysteet ja liitännäisalueet sekä sorateiden ja sorateiden siltojen päällysteet. Ylläpidettävän tieverkon pituus on yhteensä 1 129 kilometriä.

Tiemerkinnöistä huolehtiminen siirtyy myös Skanskan vastuulle ensi vuodesta alkaen. Lisäksi Skanska tekee sopimuksen perusteella jonkin verran teiden ja kevyen liikenteen väylien leventämistä ja rakenteen parantamista. Talvikunnossapito kuten lumen auraaminen ja teiden hiekoittaminen ja suolaaminen eivät kuulu sopimukseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanskalle Oulun alueen päällystettyjen teiden ylläpito”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat