SRV rakentaa Inchape Motorsille toimitilat Tallinnaan

SRV International Oy on sopinut rakentavansa uudet, noin 7 000 neliömetrin toimitilat Inchcape Motors Finland Oy:lle Tallinnaan. SRV toteuttaa autotalon suunnittelun ja rakentamisen ”avaimet käteen” -periaatteella projektinjohtourakkana. Suunnittelu käynnistyy välittömästi ja varsinaiset rakennustyöt alkavat loppukesällä. Kohteen arvioidaan valmistuvan toukokuun lopussa ensi vuonna.

SRV International Oy on sopinut rakentavansa uudet, noin 7 000 neliömetrin toimitilat Inchcape Motors Finland Oy:lle Tallinnaan. SRV toteuttaa autotalon suunnittelun ja rakentamisen "avaimet käteen" -periaatteella projektinjohtourakkana. Suunnittelu käynnistyy välittömästi ja varsinaiset rakennustyöt alkavat loppukesällä. Kohteen arvioidaan valmistuvan toukokuun lopussa ensi vuonna.

Toimitilat rakennetaan kahteen tasoon. Täyden palvelun autotaloon tulee uusien ja käytettyjen autojen myyntitiloja, peltikorjaamo-, huolto- ja varastotiloja sekä toimisto- ja henkilökunnan sosiaalitiloja. Toisessa kerroksessa on parkkialue.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV rakentaa Inchape Motorsille toimitilat Tallinnaan”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi