Kokeile kuukausi maksutta

ABB toimittaa 30 miljoonan dollarin sähköaseman Sambiaan

ABB Oy on allekirjoittanut 30 miljoonan dollarin sopimuksen sähköasemien toimittamisesta Sambian suurimmalle kaivosyhtiölle Konkola Copper Minesille (KCM). ABB:n ”avaimet käteen” -toimitus sisältää kaksi uutta sähköasemaa sekä useita laajennuksia eri jännitetasoilla. Projekti valmistuu syyskuun 2008 loppuun mennessä.

ABB Oy on allekirjoittanut 30 miljoonan dollarin sopimuksen sähköasemien toimittamisesta Sambian suurimmalle kaivosyhtiölle Konkola Copper Minesille (KCM). ABB:n "avaimet käteen" -toimitus sisältää kaksi uutta sähköasemaa sekä useita laajennuksia eri jännitetasoilla. Projekti valmistuu syyskuun 2008 loppuun mennessä.

ABB:n toimitukseen kuuluvat muun muassa kojeet, kojeistot ja muuntajat, suojaus- ja SCADA-järjestelmät, sähköasemien rakennustyöt sekä kuljetukset työmaille. Projektin kokonaisvastuu on Vaasan ABB:llä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “ABB toimittaa 30 miljoonan dollarin sähköaseman Sambiaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat