Kokeile kuukausi maksutta

Espoon kaupunginhallitus hyväksyi Hartelan Keilaniemen hankkeen asemakaavan

Espoon kaupunginhallitus on hyväksynyt eilisessä kokouksessaan Hartelan rakennushanketta Keilaniemessä koskevan asemakaavan muutosehdotuksen. Asemakaavan muutoksen tavoitteena on jakaa korttelin tontti kahteen osaan ja muuttaa sen käyttötarkoitus yleisten rakennusten korttelialueesta liike- ja toimistorakennusten korttelialueiksi.

Espoon kaupunginhallitus on hyväksynyt eilisessä kokouksessaan Hartelan rakennushanketta Keilaniemessä koskevan asemakaavan muutosehdotuksen. Asemakaavan muutoksen tavoitteena on jakaa korttelin tontti kahteen osaan ja muuttaa sen käyttötarkoitus yleisten rakennusten korttelialueesta liike- ja toimistorakennusten korttelialueiksi.

Hartelan on tarkoitus käynnistää vuodenvaihteessa rakennustyöt kohteessa, johon tulee etupäässä liike- ja toimistotiloja. Kohde nousee runsaan 10 000 neliömetrin kokoiselle tontille, jonka rakennusoikeus on noin 46 000 kerrosneliömetriä. Kaavan mukaan asuntojen rakentamiseen voidaan käyttää noin 11 000 kerrosneliömetriä.

Kaavamuutos vaatii vielä Espoon kaupunginvaltuuston hyväksynnän.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Espoon kaupunginhallitus hyväksyi Hartelan Keilaniemen hankkeen asemakaavan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat