Kokeile kuukausi maksutta

Hartela rakentamaan toimitilaa Keilaniemeen

Rakennusosakeyhtiö Hartelan on tarkoitus käynnistää vuodenvaihteessa rakennustyöt Espoon Keilaniemessä (Keilaranta 9) kohteessa, johon tulee etupäässä liike- ja toimistotiloja. Kohde nousee runsaan 10 000 neliömetrin kokoiselle tontille, jonka rakennusoikeus on noin 46 000 kerrosneliömetriä. Kaavan mukaan asuntojen rakentamiseen voidaan käyttää noin 11 000 kerrosneliömetriä.

Rakennusosakeyhtiö Hartelan on tarkoitus käynnistää vuodenvaihteessa rakennustyöt Espoon Keilaniemessä (Keilaranta 9) kohteessa, johon tulee etupäässä liike- ja toimistotiloja. Kohde nousee runsaan 10 000 neliömetrin kokoiselle tontille, jonka rakennusoikeus on noin 46 000 kerrosneliömetriä. Kaavan mukaan asuntojen rakentamiseen voidaan käyttää noin 11 000 kerrosneliömetriä.

Sopimuskorvauksena Hartela osallistuu asemakaavan muutosalueella yhdyskuntarakentamisen kustannuksiin maksamalla kaupungille runsaat yhdeksän miljoonaa euroa. Lisäksi Hartela sitoutuu toteuttamaan kustannuksellaan kaavamuutosalueelle kevyen liikenteen väylän joko kohteen rakentamisen yhteydessä tai viimeistään vuoden 2013 loppuun mennessä. Kevyen liikenteen väylä tulee olemaan osa Rantaraittia.

Kohteen rakentamisen mahdollistaa asemakaavan muutos, jota käsitellään Espoon kaupunginhallituksessa 27. päivä elokuuta. Lopullisesti kaavamuutoksen hyväksyy valtuusto.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hartela rakentamaan toimitilaa Keilaniemeen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat