Kokeile kuukausi maksutta

Ilmarisen Espoon Matinkylään nouseva vuokratalo harjakorkeudessa

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen Espoon Matinkylään rakennuttama vuokratalo on noussut harjakorkeuteensa. Rakennustyöt ovat urakoitsijan mukaan edenneet hyvin, ja talon on määrä olla kokonaan valmis vuodenvaihteessa. Asuntoyhtiön projektinjohtourakoitsijana toimii Lujatalo Oy ja rakennuttajakonsulttina Pöyry CM Oy.

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen Espoon Matinkylään rakennuttama vuokratalo on noussut harjakorkeuteensa. Rakennustyöt ovat urakoitsijan mukaan edenneet hyvin, ja talon on määrä olla kokonaan valmis vuodenvaihteessa. Asuntoyhtiön projektinjohtourakoitsijana toimii Lujatalo Oy ja rakennuttajakonsulttina Pöyry CM Oy.

Tontin pinta-ala on noin 1 800 neliömetriä ja rakennuksen kerrosala 3 815 neliömetriä. Markkinakatu 2:een valmistuvaan taloon tulee 53 vuokra-asuntoa, joiden pinta-alat vaihtelevat 40 neliön yksiöistä 77 neliön kolmioihin.

Asuntoyhtiön arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehdit Anttila & Rusanen Oy, rakennesuunnittelusta Insinööritoimisto Gabrielsson & Pietiläinen Oy, LVI-suunnittelusta Insinööritoimisto Eero Nieminen Oy, sähkösuunnittelusta Sähköinsinööritoimisto Sakari Pesonen Oy sekä pohjatutkimuksesta ja pohjarakennesuunnittelusta Pohjatekniikka Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ilmarisen Espoon Matinkylään nouseva vuokratalo harjakorkeudessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat