Kokeile kuukausi maksutta

Kone toimittaa hissejä ja liukuportaita Lontooseen

Kone on sopinut Land Securities -yhtiön kanssa kaikkien hissien ja liukuportaiden toimituksesta ja asennuksesta One New Change -nimiseen liike- ja toimistokeskukseen Lontoon Square Milessa. Rakennukseen asennetaan 32 hissiä ja 13 liukuporrasta. Hisseistä 2 on rakennuksen ulkopuolella kulkevia näköalahissejä. Laitteiden asennukset aloitetaan joulukuussa 2009 ja niiden ennustetaan valmistuvan vuoden 2010 lokakuussa.

Kone on sopinut Land Securities -yhtiön kanssa kaikkien hissien ja liukuportaiden toimituksesta ja asennuksesta One New Change -nimiseen liike- ja toimistokeskukseen Lontoon Square Milessa. Rakennukseen asennetaan 32 hissiä ja 13 liukuporrasta. Hisseistä 2 on rakennuksen ulkopuolella kulkevia näköalahissejä. Laitteiden asennukset aloitetaan joulukuussa 2009 ja niiden ennustetaan valmistuvan vuoden 2010 lokakuussa.

One New Changesta tulee valmistuttuaan yksi Lontoon keskustan suurimmista yhdistetyistä kauppa- ja toimistokokonaisuuksista. Sen 52 000 neliömetrin laajuisesta kauppakeskuksesta tulee samalla näyttävä maamerkki Lontoon pankki- ja rahoitusalan keskukseen Lontoon Cityyn.

Koneen Länsi- ja Pohjois-Euroopan toiminnoista vastaavan johtajan Noud Veegerin mukaan yhtiö on jo aiemmin tehnyt yhteistyötä Land Securitiesin kanssa New Street ja Dashwood House -hankkeissa, joiden arvioidaan valmistuvan vuonna 2008.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kone toimittaa hissejä ja liukuportaita Lontooseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat