Kokeile kuukausi maksutta

Lemminkäinen urakoi Torikkalan maantien rakenteen parannustyöt

Lemminkäinen Oyj urakoi sorapintaisen Torikkalan maantien 12427 rakenteen parantamisen. Työ alkaa syyskuussa ja valmistuu kesäkuun loppuun 2008 mennessä. Urakkahinta on noin 0,5 miljoonaa euroa. Tien parantamisen on suunnitellut Sito Tampere Oy.

Lemminkäinen Oyj urakoi sorapintaisen Torikkalan maantien 12427 rakenteen parantamisen. Työ alkaa syyskuussa ja valmistuu kesäkuun loppuun 2008 mennessä. Urakkahinta on noin 0,5 miljoonaa euroa. Tien parantamisen on suunnitellut Sito Tampere Oy.

Rakennetta parannetaan koko tien noin viiden kilometrin matkalta murskeen lisäyksellä ja sekoitus-jyrsinnällä. Tie päällystetään pehmeällä asfalttibetonilla. Tien kuivatusta parannetaan ojien perkauksella. Lisäksi tiellä tehdään joitain liikenneturvallisuuden paranemiseen vaikuttavia liittymäjärjestelyjä ja oikaisuja.

Hankkeen rahoittavat Vahdon ja Nousiaisten kunnat, Varsinais-Suomen TE- keskus sekä Tiehallinto.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäinen urakoi Torikkalan maantien rakenteen parannustyöt”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat