Kokeile kuukausi maksutta

Kauppakeskus Entressen peruskivi muurattu Espoon keskuksessa

Kauppakeskus Entressen rakennushanke Espoon keskuksessa on edennyt peruskiven muuraukseen, jota juhlistettiin tänään rakennustyömaan tontilla. Kokonaislaajuudeltaan noin 30 000 bruttoneliömetrin hankkeen kehittäjänä ja toteuttajana on toiminut YIT. Keskus avaa ovensa yleisölle vuoden 2008 joulumyyntiin ja sen yhteyteen avattava kirjasto keväällä 2009.

Kauppakeskus Entressen rakennushanke Espoon keskuksessa on edennyt peruskiven muuraukseen, jota juhlistettiin tänään rakennustyömaan tontilla. Kokonaislaajuudeltaan noin 30 000 bruttoneliömetrin hankkeen kehittäjänä ja toteuttajana on toiminut YIT. Keskus avaa ovensa yleisölle vuoden 2008 joulumyyntiin ja sen yhteyteen avattava kirjasto keväällä 2009.

Kiinteistön liiketilat on myyty kesäkuussa CapManin hallinnoimalle kiinteistösijoitusrahastolle ja Espoon kaupungin käyttöön tulevat tilat RBS Nordisk Rentingille. CapMan Real Estate myös vastaa hankkeen kaupallisesta suunnittelusta ja vielä vapaina olevien liiketilojen vuokrauksesta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kauppakeskus Entressen peruskivi muurattu Espoon keskuksessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat