Kokeile kuukausi maksutta

Lemminkäinen aloittaa syksyllä 50 miljoonan euron asuinrakennushankkeen Pietarissa

Lemminkäinen-konserniin kuuluva Oka Oy on hankkinut Pietarin Obuhovon kaupunginosasta tontin, jolle rakennetaan 17-kerroksinen asuintalo. Noin 530 asuntoa käsittävän kohteen kerrosala on 36 600 neliömetriä. Lisäksi hankkeeseen kuuluu 110-paikkaisen pysäköintitalon rakentaminen kerrostalon yhteyteen. Hankkeen kokonaisarvo on noin 50 miljoonaa euroa.

Lemminkäinen-konserniin kuuluva Oka Oy on hankkinut Pietarin Obuhovon kaupunginosasta tontin, jolle rakennetaan 17-kerroksinen asuintalo. Noin 530 asuntoa käsittävän kohteen kerrosala on 36 600 neliömetriä. Lisäksi hankkeeseen kuuluu 110-paikkaisen pysäköintitalon rakentaminen kerrostalon yhteyteen. Hankkeen kokonaisarvo on noin 50 miljoonaa euroa.

Tontilla on rakennuslupa ja työt aloitetaan kuluvan syksyn aikana yhteistyössä Lemcon Oy:n kanssa. Asuintalon rakennusaika on kaksi vuotta.

Tontti sijaitsee noin kahdeksan kilometriä Pietarin keskustasta kaakkoon. Oy Alfred A. Palmberg Ab:n toimitusjohtaja Risto Bono pitää hankitun kohteen sijaintia hyvänä. Hän sanoo, että Neva-joen tuntumassa sijaitseva tontti on aivan metroaseman vieressä. Lisäksi muun muassa koulu ja päiväkoti sijaitsevat tontin lähellä.

Okalla on tällä hetkellä käynnissä Pietarissa kaksi muuta asuinrakennuskohdetta, joissa yhtiön osuus on yhteensä 123 asuntoa. 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäinen aloittaa syksyllä 50 miljoonan euron asuinrakennushankkeen Pietarissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat