Kokeile kuukausi maksutta

Pauligin uuden kahvipaahtimon peruskivi muurattu Helsingin Vuosaaressa

Vuonna 2009 valmistuvan Pauligin kahvipaahtimon peruskivi on muurattu tänään Helsingin Vuosaaressa. Vuosaaren sataman yritysalueelle nousevan paahtimon rakennustyöt käynnistyivät heinäkuussa. Rakennuksen pääsuunnittelijoina toimivat Arkkitehdit Tommila Oy ja Pöyry Engineering Oy, rakentamisesta vastaa Lemminkäinen-konserniin kuuluva Lemcon Oy ja sisustuksen suunnittelee Studio Bergroth & ABBD.

Vuonna 2009 valmistuvan Pauligin kahvipaahtimon peruskivi on muurattu tänään Helsingin Vuosaaressa. Vuosaaren sataman yritysalueelle nousevan paahtimon rakennustyöt käynnistyivät heinäkuussa. Rakennuksen pääsuunnittelijoina toimivat Arkkitehdit Tommila Oy ja Pöyry Engineering Oy, rakentamisesta vastaa Lemminkäinen-konserniin kuuluva Lemcon Oy ja sisustuksen suunnittelee Studio Bergroth & ABBD.

Hankkeen 120 miljoonan euron kokonaiskustannuksista Paulig-konserni rahoittaa tuotantoprosessin ja omistajaperheen sijoitusyhtiö (Oy The English Tearoom Ab) itse kiinteistön. Nykyinen paahtimotontti vapautuu muuton jälkeen asuntotuotantoon.

Paahtimon tuotantokapasiteetti on reilut 40 miljoonaa kiloa vuodessa eli yli 100 miljoonaa kahvipakettia vuodessa. Kapasiteettia voidaan kysynnän kasvaessa vielä helposti lisätä tuotantoprosessia ja rakennusta laajentamalla. Tuotantolaitos palvelee Suomen ja vientimaiden markkinoita. Tuotantotilojen ohella rakennus tarjoaa myös toimistotilat Oy Gustav Paulig Ab:n, Paulig Oy:n ja Santa Maria Finland Oy:n henkilöstölle eli runsaalle 200 hengelle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pauligin uuden kahvipaahtimon peruskivi muurattu Helsingin Vuosaaressa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat