Kokeile kuukausi maksutta

SRV toteuttaa 7 000 neliön liikerakennuksen Sjaelso Finlandille Porvoon Kuninkaanporttiin

SRV toteuttaa kolmannen liikerakennuksen Sjaelso Finland Oy:lle (aikaisemmin IBI Finland Oy) Porvoon Kuninkaanporttiin. Yhtiöt ovat tehneet KVR-urakkasopimuksen pinta-alaltaan 7 000 bruttoneliömetrin (41 000 kuutiometriä) rakennuksesta, joka toteutetaan noin 20 000 neliömetrin tontille. Rakentaminen alkaa välittömästi ja hanke luovutetaan tilaajalle elokuussa 2008.

SRV toteuttaa kolmannen liikerakennuksen Sjaelso Finland Oy:lle (aikaisemmin IBI Finland Oy) Porvoon Kuninkaanporttiin. Yhtiöt ovat tehneet KVR-urakkasopimuksen pinta-alaltaan 7 000 bruttoneliömetrin (41 000 kuutiometriä) rakennuksesta, joka toteutetaan noin 20 000 neliömetrin tontille. Rakentaminen alkaa välittömästi ja hanke luovutetaan tilaajalle elokuussa 2008.

Nyt alkava rakennushanke on viides SRV:n ja Sjaelso Finlandin yhteistyössä toteuttama kohde. Kuninkaanportissa se on kolmas yhteistyöhanke. Yhteistyö alkoi vuonna 2003.

SRV on kehittänyt Kuninkaanportin kaupan aluetta yhdessä Porvoon kaupungin kanssa. Nyt rakennettava kahdeksas liikerakennus nostaa alueen liiketilahankkeiden pinta-alan yhteensä 41 000 neliömetriin. Alueen viimeisen rakentamattoman niin sanotun keskialueen kaava on vahvistumassa loka-marraskuun aikana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV toteuttaa 7 000 neliön liikerakennuksen Sjaelso Finlandille Porvoon Kuninkaanporttiin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat