Kokeile kuukausi maksutta

Wärtsilän tehdaslaajennus otettiin käyttöön Vaasassa

Wärtsilä on vihkinyt tänään käyttöönsä uuden moottorien kokoonpanotehtaan ja logistiikkakeskuksen Vaasassa, Onkilahden rannassa. Noin 30 miljoonan euron investoinnin myötä tuotantotilat laajenivat kolmanneksella. Wärtsilän tilojen yhteenlaskettu pinta-ala Vaasassa on 40 000 neliömetriä.

Wärtsilä on vihkinyt tänään käyttöönsä uuden moottorien kokoonpanotehtaan ja logistiikkakeskuksen Vaasassa, Onkilahden rannassa. Noin 30 miljoonan euron investoinnin myötä tuotantotilat laajenivat kolmanneksella. Wärtsilän tilojen yhteenlaskettu pinta-ala Vaasassa on 40 000 neliömetriä.

Rakennusprojektin ensimmäiset paalutukset tehtiin viime vuoden kesäkuussa, teräksinen runkorakennelma toimitettiin työmaalle lokakuussa ja ensimmäisen moottorin kokoonpano aloitettiin tämän vuoden elokuussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Wärtsilän tehdaslaajennus otettiin käyttöön Vaasassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat