Kone toimittaa Aker Yardsille 15 miljoonalla eurolla laivahissejä

Kone on saanut Aker Yardsilta tilauksen suunnitella, toimittaa ja asentaa kaikki hissit Royal Caribbean International -varustamon Genesis 2 -loistoristeilijään. Lisäksi Kone toimittaa kaikki hissit Tallinkin Cruise 5 -risteilijä-autolauttaan. Molemmat laivat rakennetaan Aker Yardsin Suomen telakoilla. Tilaukset koostuvat yhteensä 53 asiakaskohtaisesti räätälöidystä hissistä ja niiden yhteisarvo on noin 15 miljoonaa euroa.

Kone on saanut Aker Yardsilta tilauksen suunnitella, toimittaa ja asentaa kaikki hissit Royal Caribbean International -varustamon Genesis 2 -loistoristeilijään. Lisäksi Kone toimittaa kaikki hissit Tallinkin Cruise 5 -risteilijä-autolauttaan. Molemmat laivat rakennetaan Aker Yardsin Suomen telakoilla. Tilaukset koostuvat yhteensä 53 asiakaskohtaisesti räätälöidystä hissistä ja niiden yhteisarvo on noin 15 miljoonaa euroa.

Kone ja Aker Yards ovat tehneet yhteistyötä jo aiemmin. Vuonna 2006 Kone sai Aker Yardsilta tilauksen toimittaa 43 hissiä ensimmäiseen Genesis-luokan ristelijään, joka valmistuu vuonna 2009. Huhtikuussa 2007 Kone sai historiansa suurimman laivahissitilauksen, kun Aker Yards tilasi 60 hissiä ja 12 liukuporrasta Norwegian Cruise Linelle toimitettaviin aluksiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kone toimittaa Aker Yardsille 15 miljoonalla eurolla laivahissejä”

Vastaa