Kokeile kuukausi maksutta

Exilion Capitalin toimitusjohtajaksi Ari Talja

Diplomi-insinööri Ari Talja on nimitetty kiinteistöalalla toimivan Exilion Capital Oy:n toimitusjohtajaksi maaliskuun 2008 alusta alkaen. Talja on toiminut aiemmin muun muassa Keskinäinen vakuutusyhtiö Eläke-Fennian salkunhoitajana sekä kiinteistösijoitusyhtiö Dividum Oy:n kiinteistöjohtajana.

Diplomi-insinööri Ari Talja on nimitetty kiinteistöalalla toimivan Exilion Capital Oy:n toimitusjohtajaksi maaliskuun 2008 alusta alkaen. Talja on toiminut aiemmin muun muassa Keskinäinen vakuutusyhtiö Eläke-Fennian salkunhoitajana sekä kiinteistösijoitusyhtiö Dividum Oy:n kiinteistöjohtajana.
Kuuntele juttu

Exilion Capital on viiden institutionaalisen sijoittajan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Eläke-Fennia, Kuntien eläkevakuutus, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Tapiola ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Tapiola) perustama kiinteistörahastojen hallinnointiin erikoistunut yhtiö, jonka avulla vakuutusyhtiöt sijoittavat osan välillisistä kiinteistösijoituksistaan lähinnä kasvukeskuksissa sijaitseviin toimitila- ja asuinkiinteistöihin.

Exilion Capitalin hallinnoima kiinteistösijoitusrahasto Exilion Real Estate I Ky on muun muassa ostanut lokakuussa VR Eläkesäätiöltä noin 90 miljoonalla eurolla Helsingin rautatieaseman kupeessa sijaitsevan vuonna 2003 valmistuneen liike- ja hotellikiinteistön.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Exilion Capitalin toimitusjohtajaksi Ari Talja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat