Rautaruukilta 9 miljoonan euron teräsrakenteet siltaan Ruotsissa

Rautaruukki toimittaa kantavat teräsrakenteet noin 120 kilometriä Göteborgista pohjoiseen Hudälven-joen yli rakennettavaan siltaan Ruotsissa. Ruukin toimitus ja asennustyöt ajoittuvat vuosille 2008-2010. Toimitukseen kuuluu 2 800 tonnia teräsrakenteita, jotka valmistetaan Ruukin Sandnessjøenin tehtaalla Norjassa. Toimituksen arvo on noin 9 miljoonaa euroa.

Rautaruukki toimittaa kantavat teräsrakenteet noin 120 kilometriä Göteborgista pohjoiseen Hudälven-joen yli rakennettavaan siltaan Ruotsissa. Ruukin toimitus ja asennustyöt ajoittuvat vuosille 2008-2010. Toimitukseen kuuluu 2 800 tonnia teräsrakenteita, jotka valmistetaan Ruukin Sandnessjøenin tehtaalla Norjassa. Toimituksen arvo on noin 9 miljoonaa euroa.

image
Rakennettava silta on 600 metriä pitkä, 18 metriä leveä ja ylittää joen noin 50 metrin korkeudella. Siltahanke on osa Ruotsin tielaitoksen, Vägvärketin E6-moottoritien rakennusprojektia. Ruukki toimii läheisessä yhteistyössä sekä pääurakoitsija NCC:n että suunnittelija Ramboll Sverige AB:n kanssa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rautaruukilta 9 miljoonan euron teräsrakenteet siltaan Ruotsissa”

Vastaa