Rautaruukilta 9 miljoonan euron teräsrakenteet siltaan Ruotsissa

Rautaruukki toimittaa kantavat teräsrakenteet noin 120 kilometriä Göteborgista pohjoiseen Hudälven-joen yli rakennettavaan siltaan Ruotsissa. Ruukin toimitus ja asennustyöt ajoittuvat vuosille 2008-2010. Toimitukseen kuuluu 2 800 tonnia teräsrakenteita, jotka valmistetaan Ruukin Sandnessjøenin tehtaalla Norjassa. Toimituksen arvo on noin 9 miljoonaa euroa.

Rautaruukki toimittaa kantavat teräsrakenteet noin 120 kilometriä Göteborgista pohjoiseen Hudälven-joen yli rakennettavaan siltaan Ruotsissa. Ruukin toimitus ja asennustyöt ajoittuvat vuosille 2008-2010. Toimitukseen kuuluu 2 800 tonnia teräsrakenteita, jotka valmistetaan Ruukin Sandnessjøenin tehtaalla Norjassa. Toimituksen arvo on noin 9 miljoonaa euroa.

image
Rakennettava silta on 600 metriä pitkä, 18 metriä leveä ja ylittää joen noin 50 metrin korkeudella. Siltahanke on osa Ruotsin tielaitoksen, Vägvärketin E6-moottoritien rakennusprojektia. Ruukki toimii läheisessä yhteistyössä sekä pääurakoitsija NCC:n että suunnittelija Ramboll Sverige AB:n kanssa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rautaruukilta 9 miljoonan euron teräsrakenteet siltaan Ruotsissa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi