Tiehallinnolta Destialle 10 miljoonan euron urakka Viitasaarella

Destia Oy ja Tiehallinto ovat tehneet sopimuksen valtatie 4:n parantamisesta Hännilänsalmen sillan kohdalla Viitasaarella. Sopimuksen arvo on noin 10 miljoonaa euroa. Sopimukseen sisältyy Hännilänsalmen uuden sillan rakentaminen tulopenkereineen nykyisen sillan länsipuolelle. Uusi silta on pituudeltaan 275 metriä.

Destia Oy ja Tiehallinto ovat tehneet sopimuksen valtatie 4:n parantamisesta Hännilänsalmen sillan kohdalla Viitasaarella. Sopimuksen arvo on noin 10 miljoonaa euroa. Sopimukseen sisältyy Hännilänsalmen uuden sillan rakentaminen tulopenkereineen nykyisen sillan länsipuolelle. Uusi silta on pituudeltaan 275 metriä.

Lisäksi sopimukseen kuuluu Lossinsaaren sillan ja nykyisen tien parantamista 1,3 kilometriä sekä kevyen liikenteen väylän rakentamista lähes koko parannettavalle osuudelle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tiehallinnolta Destialle 10 miljoonan euron urakka Viitasaarella”

Vastaa