Tanskalainen rakennusyhtiö ulkoisti konekantansa Cramolle

Cramo Oyj:n omistama tanskalainen tytäryhtiö Cramo A/S on tehnyt sopimuksen, jolla rakennusyhtiö MSE A/S:n kone- ja laitekanta siirtyy Cramolle. Kauppaan liittyy yhteistyösopimus, joka tekee Cramosta MSE A/S:n ensisijaisen vuokrauskaluston toimittajan vähintään seuraavan viiden vuoden ajan. Sopimuksen vaikutus Cramo A/S:n liikevaihtoon on ensimmäisenä vuonna arviolta 4,5 miljoonaa Tanskan kruunua (noin 0,6 miljoonaa euroa).

Cramo Oyj:n omistama tanskalainen tytäryhtiö Cramo A/S on tehnyt sopimuksen, jolla rakennusyhtiö MSE A/S:n kone- ja laitekanta siirtyy Cramolle. Kauppaan liittyy yhteistyösopimus, joka tekee Cramosta MSE A/S:n ensisijaisen vuokrauskaluston toimittajan vähintään seuraavan viiden vuoden ajan. Sopimuksen vaikutus Cramo A/S:n liikevaihtoon on ensimmäisenä vuonna arviolta 4,5 miljoonaa Tanskan kruunua (noin 0,6 miljoonaa euroa).

image

Cramo A/S:n ja MSE A/S:n tekemä sopimus ei sisällä henkilöstöä tai kiinteistöjä. MSE A/S:n pääasialliset toiminta-alueet ovat Lolland/Falster sekä Etelä-Själlanti. Cramo A/S:n toimitusjohtaja Ole Wamslerin mukaan yhtiö saavuttaa ulkoistamissopimuksen avulla johtavan aseman Lolland/Falsterin alueella.

”Saamme välittömän mahdollisuuden suurempiin volyymeihin pitkäaikaisen asiakkaan kanssa. Sen lisäksi saamme hyvin ylläpidetyn vuokrauskaluston, joka koostuu pääasiassa rakennuskoneista ja työmaatiloista”, Wamsler toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tanskalainen rakennusyhtiö ulkoisti konekantansa Cramolle”

Vastaa