Tanskalainen rakennusyhtiö ulkoisti konekantansa Cramolle

Cramo Oyj:n omistama tanskalainen tytäryhtiö Cramo A/S on tehnyt sopimuksen, jolla rakennusyhtiö MSE A/S:n kone- ja laitekanta siirtyy Cramolle. Kauppaan liittyy yhteistyösopimus, joka tekee Cramosta MSE A/S:n ensisijaisen vuokrauskaluston toimittajan vähintään seuraavan viiden vuoden ajan. Sopimuksen vaikutus Cramo A/S:n liikevaihtoon on ensimmäisenä vuonna arviolta 4,5 miljoonaa Tanskan kruunua (noin 0,6 miljoonaa euroa).

Cramo Oyj:n omistama tanskalainen tytäryhtiö Cramo A/S on tehnyt sopimuksen, jolla rakennusyhtiö MSE A/S:n kone- ja laitekanta siirtyy Cramolle. Kauppaan liittyy yhteistyösopimus, joka tekee Cramosta MSE A/S:n ensisijaisen vuokrauskaluston toimittajan vähintään seuraavan viiden vuoden ajan. Sopimuksen vaikutus Cramo A/S:n liikevaihtoon on ensimmäisenä vuonna arviolta 4,5 miljoonaa Tanskan kruunua (noin 0,6 miljoonaa euroa).

image

Cramo A/S:n ja MSE A/S:n tekemä sopimus ei sisällä henkilöstöä tai kiinteistöjä. MSE A/S:n pääasialliset toiminta-alueet ovat Lolland/Falster sekä Etelä-Själlanti. Cramo A/S:n toimitusjohtaja Ole Wamslerin mukaan yhtiö saavuttaa ulkoistamissopimuksen avulla johtavan aseman Lolland/Falsterin alueella.

”Saamme välittömän mahdollisuuden suurempiin volyymeihin pitkäaikaisen asiakkaan kanssa. Sen lisäksi saamme hyvin ylläpidetyn vuokrauskaluston, joka koostuu pääasiassa rakennuskoneista ja työmaatiloista”, Wamsler toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tanskalainen rakennusyhtiö ulkoisti konekantansa Cramolle”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi