Rakennusliike A. Taskinen myi rakennuskalustonsa Cramolle

Rakennusliike A. Taskinen on myynyt loppuvuodesta 2008 aiemmin omistamansa rakennuskaluston vuokraus- ja työmaapalveluja sekä siirtokelpoisia tiloja tarjoavalle Cramolle. Samalla yhtiöt tekivät sopimuksen, jonka mukaan Rakennusliike A. Taskinen vuokraa rakentamiseen tarvitsemansa kaluston Cramolta viiden vuoden ajan.

Rakennusliike A. Taskinen on myynyt loppuvuodesta 2008 aiemmin omistamansa rakennuskaluston vuokraus- ja työmaapalveluja sekä siirtokelpoisia tiloja tarjoavalle Cramolle. Samalla yhtiöt tekivät sopimuksen, jonka mukaan Rakennusliike A. Taskinen vuokraa rakentamiseen tarvitsemansa kaluston Cramolta viiden vuoden ajan.

”Kaluston ulkoistamisella voimme jatkossa varmistaa, että meillä on aina nykyaikaista, hyväkuntoista ja kulloiseenkin tarpeeseen sopivaa kalustoa. Lisäksi vuokraukseen siirtyminen on taloudellisesti järkevää, koska se mahdollistaa suhdannehuippujen tasaamisen ja antaa rakennusliikkeelle resursseja toiminnan kehittämiselle ja tehostamiselle”, Rakennusliike A. Taskisen toimitusjohtaja Ari Laamanen sanoo.

Lisäksi Laamanen toteaa, että riittävän pitkä sopimus mahdollistaa avoimen toiminnan ja yhteistyön kehittämisen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusliike A. Taskinen myi rakennuskalustonsa Cramolle”

Vastaa