Lemminkäisen rakennustuotteet-toimialan yhtiöt yhdistetään

Lemminkäinen-konsernin rakennustuotteet-toimialan yhtiöt yhdistetään kevään aikana Lemminkäinen Rakennustuotteet Oy:ksi. Siihen yhdistetään Lemminkäinen Katto Oy, Lemminkäinen Betonituote Oy tytäryhtiöineen ja Omni-Sica Oy. Lemminkäinen Rakennustuotteet Oy:n liiketoiminta-alueet ovat kattoliiketoiminta, betoniliiketoiminta ja urheilurakentamisen liiketoiminta.

Lemminkäinen-konsernin rakennustuotteet-toimialan yhtiöt yhdistetään kevään aikana Lemminkäinen Rakennustuotteet Oy:ksi. Siihen yhdistetään Lemminkäinen Katto Oy, Lemminkäinen Betonituote Oy tytäryhtiöineen ja Omni-Sica Oy. Lemminkäinen Rakennustuotteet Oy:n liiketoiminta-alueet ovat kattoliiketoiminta, betoniliiketoiminta ja urheilurakentamisen liiketoiminta.

Lemminkäinen Betonituote Oy ja Omni-Sica Oy fuusioidaan Lemminkäinen Katto Oy:öön kesäkuun 2010 alusta. Lemminkäinen Katto Oy:n nimi vaihtuu Lemminkäinen Rakennustuotteet Oy:ksi.

 

Kevään aikana Lemminkäinen Betonituote Oy:n tytäryhtiöt Suonenjoen Betonituote Oy ja Forssan Betoni Oy fuusioidaan emoyhtiöönsä. Lemminkäinen Betonituote Oy:n tytäryhtiö Elemento Oy on fuusioitu emoyhtiöönsä jo vuoden 2010 alusta.

 

Lemminkäisen rakennustuotteet-toimialan johtajana ja Lemminkäinen Rakennustuotteet Oy:n toimitusjohtajana toimii Erkki Lönnrot. Kattoliiketoiminnan johtajaksi on nimitetty Jaakko Tuominen, betoniliiketoiminnan johtajaksi Risto Wuorio ja urheilurakentamisen johtajaksi Pekka Peho.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäisen rakennustuotteet-toimialan yhtiöt yhdistetään”

Jätä kommentti