Kokeile kuukausi maksutta

Technopolis laajenee Tampereella

Technopolis suunnittelee Tampereelle Finn-Medin alueelle hyvinvointipalveluihin ja terveysteknologiaan erikoistuvalle kampukselle Norlandia Care Oy:n potilashotellia sekä useille toimijoille tarkoitettua toimistotilaa.Technopolis Oyj ja Norlandia Care Oy ovat tehneet potilashotellin rakennus- ja hankesuunnittelusta sitovan sopimuksen sekä esisopimuksen vuokraamisesta.  Lopullinen rakentamispäätös tehdään keväällä 2010.

Technopolis suunnittelee Tampereelle Finn-Medin alueelle hyvinvointipalveluihin ja terveysteknologiaan erikoistuvalle kampukselle Norlandia Care Oy:n potilashotellia sekä useille toimijoille tarkoitettua toimistotilaa.Technopolis Oyj ja Norlandia Care Oy ovat tehneet potilashotellin rakennus- ja hankesuunnittelusta sitovan sopimuksen sekä esisopimuksen vuokraamisesta.  Lopullinen rakentamispäätös tehdään keväällä 2010.

Kuuntele juttu

Suunnitteilla olevat tilat toteutettaisiin samaan uudisrakennuskokonaisuuteen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän (PSHP) silmäkeskuksen kanssa. Valmistuttuaan kampus kokoaa yhteen sairaanhoidon, yliopiston tutkimuksen ja koulutuksen sekä yksityisen terveydenhuollon toimijoita, tietointensiivisiä yrityksiä ja näille palveluita tarjoavia yrityksiä.

Potilashotellin, toimisto-osan ja silmäkeskuksen muodostavan kokonaishankkeen laajuus on noin 16 000 bruttoneliömetriä ja kokonaisinvestointi noin 32 miljoonaa euroa. Potilashotellin laajuus on noin 7 100 bruttoneliömetriä sisältäen muun muassa ravintolan ja 136 asiakashuonetta. Toimisto-osan laajuus on noin 2 400 bruttoneliömetriä.
Hanke sisältää pysäköintipaikkoja autohallissa 43 kappaletta.

 

Alustavien suunnitelmien mukaan hyvinvointipalveluihin ja terveysteknologian kampuksen rakennukset valmistuvat Tampereelle loppuvuodesta 2011.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopolis laajenee Tampereella”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat