Markku Variksesta Finnmap Consultingin toimitusjohtaja

Finnmap Consulting Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.9.2010 alkaen diplomi-insinoori Markku Varis, 52. DI Varis on toiminut yhtiössä aikaisemmin Talonrakennussektorin sektorijohtajana. Nykyinen toimitusjohtaja, DI Tage Eriksson, jatkaa toimitusjohtajan erityisavustajana 30.11.2010 saakka.

Finnmap Consulting Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.9.2010 alkaen diplomi-insinoori Markku Varis, 52. DI Varis on toiminut yhtiössä aikaisemmin Talonrakennussektorin sektorijohtajana. Nykyinen toimitusjohtaja, DI Tage Eriksson, jatkaa toimitusjohtajan erityisavustajana 30.11.2010 saakka.

image

DI Variksen seuraajaksi Talonrakennussektorin sektorijohtajaksi on nimitetty 1.9.2010 alkaen DI Tapio Raunama, 47. DI Raunama on toiminut tähän saakka Toimitila- ja liikerakennusosaston osastopäällikkönä sekä sektorijohtajan varahenkilönä.

Finnmap Consulting ja sen johtama konserni on Suomen johtavia rakennusalan suunnittelutoimistoja, jonka suunnittelutehtävät kattavat koko rakennusteknologian sektorin. Konsernin eli FMC Groupin liikevaihto oli vuonna 2009 noin 78 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Markku Variksesta Finnmap Consultingin toimitusjohtaja”

  1. Tässä se on taas, EK vaatii, että eläkeikä pitää tavallisen tallaajalla nostaa ”jopa” 70 vuoteen, niin johtajat sitä lähtevä eläkkeelle varhain Tage Eriksson 63v (60-63v), vaikka juuri tänään kirjoitettiin,että kevyissä toimistotöissä jaksetaan luultavasti paremmin jatkaa jopa yli 70 vuotiaiksi.
    Tämä todistaa, että isopalkkaisilla pitäisi olla jokin suurempi leikkuri (=kannustin), että he jatkaisivat, He ovat aikanaan saaneet valtavan kalliin koulutuksen ilmaiseksi suomessa ja tuskin ovat saaneet omalta osaltaa maksettua koutuksensa valtiolle, niin jo lähtevät meidän yhteisiä eläkerahoja nostamaan = ovat todella kalliita yhteiskunnalle!

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat