Finnmap Consulting osti Insinööritoimisto Reijo Patrosen

FMC Groupin emoyhtiö Finnmap Consulting Oy laajentaa kotimaan toimintaansa erityisesti asuinrakennusten korjaushankkeissa. Finnmap Consulting on sopinut Insinööritoimisto Reijo Patronen Oy:n koko osakekannan ostosta. Yritys liitetään FMC Groupin talotekniikkatoimialaan. Kauppasummaa ei ole julkistettu.

FMC Groupin emoyhtiö Finnmap Consulting Oy laajentaa kotimaan toimintaansa erityisesti asuinrakennusten korjaushankkeissa. Finnmap Consulting on sopinut Insinööritoimisto Reijo Patronen Oy:n koko osakekannan ostosta. Yritys liitetään FMC Groupin talotekniikkatoimialaan. Kauppasummaa ei ole julkistettu.

Insinööritoimisto Reijo Patronen on perinteikäs lvi-suunnittelutoimisto, joka on toiminut aina 1980-luvulta saakka pääkaupunkiseudun talousalueella ja on alallaan merkittävä tekijä. Asiakkaita ovat asuinrakennusten kiinteistöyhtiöt ja niiden rakennuttajat, rakennusliikkeet ja isännöitsijätoimistot. Valtaosa laskutuksesta liittyy asuinrakennusten linjasaneerausten suunnittelutehtäviin, mutta yhtiö suunnittelee myös uudisrakennuskohteita.

 

Finnmap Consulting ja sen johtama konserni on Suomen johtavia rakennusalan suunnittelutoimistoja, jonka suunnittelutehtävät kattavat koko rakennusteknologian sektorin. Konsernin eli FMC Groupin liikevaihto oli vuonna 2009 noin 78 miljoonaa euroa.

 

Finnmap Consultingilla on aluetoimistoja 25 paikkakunnalla eri puolilla Suomea, minkä lisäksi konserniin kuuluu tytäryhtiöitä Venäjällä, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Intiassa sekä osakkuusyhtiöt Virossa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Finnmap Consulting osti Insinööritoimisto Reijo Patrosen”

Jätä kommentti