Espoon Leppävaaran sisälaskettelumäkihanke muuttumassa sisähuvipuistoksi

Espoon Leppävaaraan suunnitellaan kauppa- ja vapaa-ajan monitoimikeskus SuperLife Labia. Sen sisälle oli aiemmin kaavailtu laskettelumäkeä, mutta suunnitelmaa on nyt muutettu siten, että sen mäen tilalle tulisikin sisähuvipuisto. Evata Develoment Oy on solminut Skanska Commercial Development Oy:n kanssa sopimuksen, jonka mukaan Skanska toimii hankkeen sijoittajana ja toteuttajana.

Espoon Leppävaaraan suunnitellaan kauppa- ja vapaa-ajan monitoimikeskus SuperLife Labia. Sen sisälle oli aiemmin kaavailtu laskettelumäkeä, mutta suunnitelmaa on nyt muutettu siten, että sen mäen tilalle tulisikin sisähuvipuisto. Evata Develoment Oy on solminut Skanska Commercial Development Oy:n kanssa sopimuksen, jonka mukaan Skanska toimii hankkeen sijoittajana ja toteuttajana.

Rakennukseen on suunnitteilla sisähuvipuiston lisäksi viihdekylpylä ja hotelli, kaupallisia palveluja, elokuvakeskus, ravintolapalveluja ja seinäkiipeilykeskus.

SuperLife Lab toteutetaan Rantaradan ja Perkkaantien väliselle tontille eli niin sanotun Hatsinanpuiston alueelle. Keskus täydentää Leppävaaran palveluita ja vahvistaa Perkkaan ja Vermon identiteettiä monipuolisten vapaa-ajan toimintojen alueena.

Espoon kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto käsittelee muun muassa sisähuvipuistosuunnitelmaa 8. marraskuuta 2010. Tontin vuokraus- ja myyntipäätöstä esitetään jatkettavaksi vuoden 2011 loppuun saakka.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Espoon Leppävaaran sisälaskettelumäkihanke muuttumassa sisähuvipuistoksi”

Vastaa