Kokeile kuukausi maksutta

Ari Pauna Hypoteekkiyhdistyksen toimitusjohtajaksi

Suomen Hypoteekkiyhdistyksen ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy:n varatoimitusjohtaja ja hallituksen jäsen, oikeustieteen kandidaatti Ari Pauna on 28. elokuuta nimitetty Suomen Hypoteekkiyhdistyksen toimitusjohtajaksi. Pauna aloittaa työssään 1. tammikuuta 2013. Hypoteekkiyhdistyksen nykyinen toimitusjohtaja Matti Inha jää eläkkeelle keväällä 2013. 

Suomen Hypoteekkiyhdistyksen ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy:n varatoimitusjohtaja ja hallituksen jäsen, oikeustieteen kandidaatti Ari Pauna on 28. elokuuta nimitetty Suomen Hypoteekkiyhdistyksen toimitusjohtajaksi. Pauna aloittaa työssään 1. tammikuuta 2013. Hypoteekkiyhdistyksen nykyinen toimitusjohtaja Matti Inha jää eläkkeelle keväällä 2013. 

45-vuotias Pauna on tehnyt 20 vuoden uran erilaisissa pankkialan johto- ja asiantuntijatehtävissä.

”Olemme tyytyväisiä, että Inhan seuraaja löytyi yhtiön sisältä. Paunan johdolla Hypo jatkaa asumiseen ja asuntorahoitukseen erikoistuneena pankkina kasvuaan. Hän on ensimmäinen toimitusjohtaja 45 vuoteen, joka on valittu talon sisältä. Tämä on omalta osaltaan osoitus Hypon sisäisestä vahvuudesta ja valitun erikoispankkistrategian toimivuudesta”, Suomen Hypoteekkiyhdistyksen ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy:n hallituksen puheenjohtaja, professori Jarmo Leppiniemi sanoo.

Suomen Hypoteekkiyhdistys

Suomen Hypoteekkiyhdistys on Suomen vanhin valtakunnallinen ja yksityinen luottolaitos. Se on perustettu vuonna 1860. Hypo-konserni on kaikista pankki- ja vakuutusyhtiöistä riippumaton, jäsentensä omistama keskinäinen yhtiö, joka on toiminnassaan erikoistunut pelkästään asuntorahoitukseen.

30. kesäkuuta 2012 Hypo-konsernin tase oli 870 miljoonaa euroa, vakavaraisuus 16,5 prosenttia, luottokanta 651 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,1 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ari Pauna Hypoteekkiyhdistyksen toimitusjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat