Kokeile kuukausi maksutta

Consti ja Amplit saivat urakat länsimetrosta

Länsimetron Koivusaaren aseman lvi- ja sähköurakoiden sopimukset on allekirjoitettu 21. marraskuuta. Lvi-urakan voitti Consti Talotekniikka Oy, jonka urakan arvo on 3,5 miljoonaa euroa. Sähköurakan sai Amplit Oy, jonka urakan arvo on 2,8 miljoonaa euroa.

Länsimetron Koivusaaren aseman lvi- ja sähköurakoiden sopimukset on allekirjoitettu 21. marraskuuta. Lvi-urakan voitti Consti Talotekniikka Oy, jonka urakan arvo on 3,5 miljoonaa euroa. Sähköurakan sai Amplit Oy, jonka urakan arvo on 2,8 miljoonaa euroa.

Länsimetron lvi- ja sähköurakat on jaettu asemakohtaisiksi urakoiksi ja metrotunnelin urakoiksi. Lauttasaaren, Keilaniemen ja Otaniemen lvi- ja sähköurakoitsijat on jo valittu. Muiden asemien urakoitsijat kilpailutetaan loppuvuodesta 2012 ja vuoden 2013 aikana.

Länsimetron koko metrolinjan savunpoistopuhaltimien urakkasopimus allekirjoitettiin 19. marraskuuta. Urakan voitti espanjalainen Talleres Zitrón S.A. Urakan arvo on 3 miljoonaa euroa. Savunpoistopuhaltimia asennetaan linjan pystykuiluihin ja asemien itä- ja länsipäähän.

”Ensi vuonna louhinnat päättyvät kaikilla työmailla, mutta jo nyt, sitä mukaa kun louhinnat sallivat, käynnistyvät asemien ja tunnelien rakennusurakat”, Länsimetro Oy:n toimitusjohtaja Matti Kokkinen kertoo.

Metrotunneleista on louhittu yli 71 prosenttia eli 19,8 kilometriä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consti ja Amplit saivat urakat länsimetrosta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat