Kokeile kuukausi maksutta

Poliisi: Remonttihuijareita liikkeellä – valitse tekijä tarkasti

Kiertelevät ”remonttimiehet” hierovat taas kauppoja eri puolilla Suomea, varoittaa keskusrikospoliisi (KRP). Niin kutsutut irlantilaiset asfalttimiehet tekevät houkuttelevia tarjouksia remontti- ja pihatöistä, pyytävät usein etumaksua ja saatuaan rahaa jättävät työt kesken.

Kiertelevät "remonttimiehet" hierovat taas kauppoja eri puolilla Suomea, varoittaa keskusrikospoliisi (KRP). Niin kutsutut irlantilaiset asfalttimiehet tekevät houkuttelevia tarjouksia remontti- ja pihatöistä, pyytävät usein etumaksua ja saatuaan rahaa jättävät työt kesken.

Kuuntele juttu

Remonttihuijareita on tänä vuonna liikkunut KRP:n mukaan jo muun muassa pääkaupunkiseudulla, Pohjanmaalla ja Turun seudulla. He myyvät lähes kaikkea kivitöistä kattojen pesuihin ja suojakäsittelyihin.

Huijarit saattavat tehdä pihaan näytteeksi ”ilmaista työtä” kauppaa hierottaessa ja perustella työnsä edullisuutta esimerkiksi kiireellä.

”Laiva on lähdössä, työt Suomessa on tehty ja jäljellä olisi vielä muutamaan pihaan asfalttia tai kiviä, joista pitäisi päästä eroon”, poliisi sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Poliisi: Remonttihuijareita liikkeellä – valitse tekijä tarkasti”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat