LPR-arkkitehdit sai uudet omistajat ja toimitusjohtajan

Turkulaisen arkkitehtitoimisto LPR-arkkitehtien perustajaosakkaat, arkkitehdit Ola Laiho, Mikko Pulkkinen ja Ilpo Raunio, ovat jääneet eläkkeelle ja luopuneet samalla omistuksistaan yhtiössä. Uudet omistajat ovat arkkitehdit Pauno Narjus, Veera Rautaheimo sekä Jaakko Rautanen, jotka ovat kaikki toimiston pitkäaikaisia työntekijöitä. Heistä on valittu toimitusjohtajaksi Rautaheimo ja hallituksen puheenjohtajana toimii Narjus.

Turkulaisen arkkitehtitoimisto LPR-arkkitehtien perustajaosakkaat, arkkitehdit Ola Laiho, Mikko Pulkkinen ja Ilpo Raunio, ovat jääneet eläkkeelle ja luopuneet samalla omistuksistaan yhtiössä. Uudet omistajat ovat arkkitehdit Pauno Narjus, Veera Rautaheimo sekä Jaakko Rautanen, jotka ovat kaikki toimiston pitkäaikaisia työntekijöitä. Heistä on valittu toimitusjohtajaksi Rautaheimo ja hallituksen puheenjohtajana toimii Narjus.

image

Eläkepäivien vieton ohella Ola Laiho jatkaa edelleen LPR-arkkitehtien vanhempana asiantuntijana. Laiho palkittiin vastikään Kulttuurirahaston Porthan-mitalilla.

”Tällä hetkellä merkittävimmät tehtävämme ovat Kansalliskirjaston, Turun Kaupunginteatterin sekä Helsingin Kaupunginteatterin peruskorjaukset, jotka työllistävät suunnitteluryhmäämme pitkäksi aikaa eteenpäin”, Rautaheimo toteaa. Yhtiön toimisto työllistää yhteensä 18 henkeä.

LPR-arkkitehdit on voittanut kilpailuissa yhteensä 12 ensimmäistä palkintoa, joista tunnetuin tuli vuonna 2011 valmistuneen Helsingin Musiikkitalon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “LPR-arkkitehdit sai uudet omistajat ja toimitusjohtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat