MariMatic toimittaa 25 miljoonan euron jäteputkijärjestelmän Vantaan Kivistöön

Vantaan kaupungin omistama Kivistön Putkijäte Oy on valinnut MariMatic Oy:n Kivistön alueelle toteutettavan automaattisen jätteiden putkikeräysjärjestelmän toimittajaksi. MariMatic vastaa järjestelmän suunnittelun ja rakentamisen lisäksi sen hoidosta ja ylläpidosta käyttöönoton jälkeen. Järjestelmän rakentaminen on jo alkanut, ja sen arvioitu käyttöönotto on vuonna 2015. Järjestelmän toimitusten kokonaisarvo noin 25 miljoonaa euroa.

Kokonaisuudessaan Kivistön putkikeräysjärjestelmän investoinnit toteutetaan alueen rakentumisen edetessä vuosina 2014–2030.

MariMatic rakentaa parhaillaan myös Tampereen Vuoreksen alueen jätteiden putkikuljetusjärjestelmää sekä Espoon Tapiolaan keskustan liikekiinteistöjä palvelevaa jätteiden putkikuljetusjärjestelmää. Malmin sairaalaan toteutettu jätteiden- ja pyykinkuljetusjärjestelmä on valmis ja otetaan käyttöön sairaalan valmistuessa alkusyksystä. Yhtiöllä on rakenteilla järjestelmiä myös Ruotsin Tukholmassa, Västeråsissa sekä Linköpingissä. Lisäksi Saudia-Arabian Mekkaan on rakenteilla jättimäinen putkikeräysjärjestelmä.

Vantaalainen MariMatic on toteuttanut alipainesiirtojärjestelmiä vuodesta 1983. Yhtiö on toimittanut yli 800 alipainekuljetusjärjestelmää eri toimialoille maailmanlaajuisesti noin 40 maahan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “MariMatic toimittaa 25 miljoonan euron jäteputkijärjestelmän Vantaan Kivistöön”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi