Kokeile kuukausi maksutta

Asuntoverstas rakennuttaa 5 miljoonalla ullakkoasuntoja Helsingissä

Asuntoverstas rakennuttaa lähes viidellä miljoonalla eurolla lisäkerrosasuntoja Helsingin Munkkiniemeen, Ruskeasuolle ja Punavuoreen. Hankkeet toteutetaan samaan aikaan kiinteistön peruskorjauksen kanssa.

Asuntoverstas rakennuttaa lähes viidellä miljoonalla eurolla lisäkerrosasuntoja Helsingin Munkkiniemeen, Ruskeasuolle ja Punavuoreen. Hankkeet toteutetaan samaan aikaan kiinteistön peruskorjauksen kanssa.

Vuosien 2014-2015 aikana valmistuu 12 ylimmän kerroksen huoneistoa. Ensimmäiset hankkeet ovat jo rakenteilla.

Hankkeet toteutetaan kanssasijoittamis-periaatteella. Asuntoverstas investoi itse osan hankkeisiin tarvittavasta pääomasta ja osa tulee yhtiön asiakassijoittajilta. Klubimaiset, pienelle sijoittajajoukolle suunnatut kanssasijoittamishankkeet tai minirahastot yleistynevät tulevaisuudessa. Asuntoverstaan toimitusjohtajan Samuel Tuomolan mukaan ne soveltuvat lyhyisiin, 1-3 vuoden mittaisiin muutoshankkeisiin, lisäkerrosrakentamiseen tai pieniin RS-hankkeisiin.

”Kiinnostus lisäkerroshankkeitamme kohtaan on yllättänyt meidät. Pääoman kerääminen hankkeisiin on osoittautunut ongelmattomaksi, joskin vaikeaksi yhtälön tekee oikeiden hankeaihioiden tunnistaminen”, Tuomola kertoo.

Tuomolan mukaan tarjontaa on paljon, mutta Asuntoverstasta kiinnostavat kohteet, joissa on hyvä sijainti sekä edellytykset toimivien asuntojen rakentamiselle. Lisäksi parhaassa tilanteessa kiinteistön suuret peruskorjaukset pyritään tekemään samanaikaisesti lisärakentamisen kanssa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Asuntoverstas rakennuttaa 5 miljoonalla ullakkoasuntoja Helsingissä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat