Kokeile kuukausi maksutta

Markku Hirvonen ja Kalle Määttä arvioivat harmaan talouden torjunnan onnistumista

Verotusneuvos Markku Hirvonen ja oikeustieteen tohtori, dosentti Kalle Määttä toteuttavat eduskunnan tarkastusvaliokunnan kilpailuttaman tutkimushankkeen, jolla arvioidaan hallituksen toteuttamien toimenpiteiden onnistumista ja tuloksia harmaan talouden torjunnassa. Hankkeen asiantuntijana toimii professori Anne Alvesalo-Kuusi.

Verotusneuvos Markku Hirvonen ja oikeustieteen tohtori, dosentti Kalle Määttä toteuttavat eduskunnan tarkastusvaliokunnan kilpailuttaman tutkimushankkeen, jolla arvioidaan hallituksen toteuttamien toimenpiteiden onnistumista ja tuloksia harmaan talouden torjunnassa. Hankkeen asiantuntijana toimii professori Anne Alvesalo-Kuusi.
Kuuntele juttu

Tutkimuksen pääkysymyksenä on selvittää, miten toimivia ja onnistuneita hallituksen toimenpiteet ovat olleet Suomen harmaan talouden ja kansainvälisen veronkierron torjumiseksi. Lisäksi arvioidaan viranomaistoiminnan onnistuneisuutta koko harmaan talouden torjuntaketjussa. Tutkijaryhmän tehtävänä on arviointinsa perusteella esittää myös mahdollisia uusia toimenpiteitä ja kehittämissuosituksia.

Tutkimus valmistuu tammikuussa 2015.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Markku Hirvonen ja Kalle Määttä arvioivat harmaan talouden torjunnan onnistumista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat