Kokeile kuukausi maksutta

Skanska rakentaa Tampereelle 72 vuokra-asuntoa

Skanska rakentaa OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahastolle 72 asuntoa Tampereen Härmälänrantaan. Asuntojen rakentaminen on käynnistynyt, ja hanke valmistuu marraskuun lopussa 2015.

Skanska rakentaa OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahastolle 72 asuntoa Tampereen Härmälänrantaan. Asuntojen rakentaminen on käynnistynyt, ja hanke valmistuu marraskuun lopussa 2015.

Asunto-osakeyhtiö rakennetaan Valmetinkadun itäpuolelle Koelaitoksen naapuriin. Yhtiöön tulee asuntojen lisäksi myös yksi liiketila. Yhteensä rakennuksen koko on noin 4 700 kerrosneliömetriä. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä kolmen huoneen perheasuntoihin, ja niiden keskipinta-ala on noin 49 neliömetriä.
Uusi yhtiö sijaitsee korttelissa, joka yhdistää jatkumoksi Härmälänrannan rantakorttelin ja jo miltei valmiin eteläisen korttelin. Parhaillaan Härmälänrannassa on rakenteilla myös toinen kohde, joka valmistuu keväällä 2015.
Härmälänranta sijaitsee Pyhäjärven etelärannalla noin viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Alueen suunnittelu alkoi vuonna 2006, ja tähän mennessä sinne on valmistunut noin 500 uutta asuntoa. Härmälänrannassa on alueen valmistuttua noin 4 500 asukasta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa Tampereelle 72 vuokra-asuntoa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat