Kokeile kuukausi maksutta

Maakunnan Asunnot hankki enemmistön pörssilistatusta SSK:sta

Maakunnan Asuntojen, Core Capitalin, AT Rautiaisen ja Godoinvestin muodostama konsortio on hankkinut julkisen ostotarjouksen kautta omistukseensa yhteensä 52,81 prosentin osuuden pörssilistatusta SSK Suomen Säästäjien Kiinteistöt Oyj:stä.

Maakunnan Asuntojen, Core Capitalin, AT Rautiaisen ja Godoinvestin muodostama konsortio on hankkinut julkisen ostotarjouksen kautta omistukseensa yhteensä 52,81 prosentin osuuden pörssilistatusta SSK Suomen Säästäjien Kiinteistöt Oyj:stä.

Konsortion yhtiöistä Maakunnan Asuntojen omistuksessa on 33 prosenttia SSK:n osakkeista ja äänistä, Core Capitalin omistuksessa 7,81 prosenttia, AT Rautiaisen omistuksessa 6 prosenttia ja Godoinvestin omistuksessa samoin 6 prosenttia.

Core Capital, AT Rautiainen ja Godoinvest omistavat puolestaan kokonaan Maakunnan Asuntojen osakekannan.

Konsortion tarkoituksena ei ole poistaa SSK:n osakkeita Helsingin pörssistä. Tavoitteena on kehittää ja laajentaa SSK:n liiketoimintaa sekä omistusrakenteen laajentamisen kautta parantaa SSK:n osakkeen likviditeettiä. Tarkoitus on jatkaa SSK:n kiinteistösijoitustoimintaa edelleen ja kehittää strategiaa siten, että yhtiöllä on edellytykset kasvattaa sekä volyymiä että tulosta.

Maakunnan Asunnot käynnisti julkisen ostotarjouksen SSK:sta 14. lokakuuta.

Maakunnan Asunnot on kiinteistö- ja asuntosijoittaja, jolla on noin tuhannen asunnon sijoitussalkku, painopisteenä yliopistokaupungit. Asuntosijoitusten lisäksi Maakunnan Asunnot omistaa enemmistön Investors Housesta ja VM Rakentajasta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Maakunnan Asunnot hankki enemmistön pörssilistatusta SSK:sta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat