Kokeile kuukausi maksutta

Haltonin liikevaihto ja tulos kohenivat

Sisäilmastotuotteisiin erikoistuneen Halton-konsernin myynti kasvoi viime vuonna yhdeksän prosenttia edellisvuoteen verrattuna ja tulos ennen veroja 38 prosenttia. Yhtiö odottaa kasvua myös kuluvalta vuodelta.

Sisäilmastotuotteisiin erikoistuneen Halton-konsernin myynti kasvoi viime vuonna yhdeksän prosenttia edellisvuoteen verrattuna ja tulos ennen veroja 38 prosenttia. Yhtiö odottaa kasvua myös kuluvalta vuodelta.

”Vuonna 2015 liikevaihdon arvioidaan edelleen kasvavan ja kannattavuuden pysyvän ennallaan. Kasvun ennakoidaan keskittyvän Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan. Haltonin strategisista liiketoiminta-alueista kasvuodotuksemme kohdistuvat etenkin ammattikeittiöiden sisäilmastoratkaisuihin erikoistuneeseen Foodservice-liiketoimintaan”, Halton Groupin toimitusjohtaja Heikki Rinne sanoo.

Halton on perustettu 1969, ja yhtiö toimii nykyisin 30 maassa.

Halton-konserni 2014/2013

  • Liikevaihto milj. euroa 189,6/173,7
  • Tulos ennen veroja milj. euroa 19,3/13,9
  • Tase milj. euroa 128,4/118,8
  • Henkilöstö (keskimäärin) 1 326/1 238

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Haltonin liikevaihto ja tulos kohenivat”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat