Kokeile kuukausi maksutta

Rantasalmi Log Homes sai suurtilauksen Bulgariaan

Rantasalmi Log Homes toimittaa Bulgarian Sofiaan 15 hirsitaloa, joista muodostuu yhtenäinen hirsitalokortteli.

Bulgarian pääkaupunkiin Sofiaan rakennetaan hirsitalokortteli, jonka on suunnittelut arkkitehti Asko Lax.

Rakennushankkeella on iso työllistävä vaikutus Rantasalmella sijaitsevalle hirsitalotehtaalle. Tehdas valmistaa kaikki kohteessa tarvittavat hirsituotteet ja näiden kotimaisuusaste on jopa 95 prosenttia.

Sofiaan valmistuvan hirsitalokorttelin on suunnitellut suomalainen arkkitehti Asko Lax. Alue edustaa yhtenäistä, skandinaavista modernia hirsitalorakentamista ja -arkkitehtuuria. Alueesta tulee visuaalisesti yhteinäinen, oma kokonaisuutensa.

Hirsitalotehdas Rantasalmi Log Homesin omistaa Lameco LHT.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Rantasalmi Log Homes sai suurtilauksen Bulgariaan”

  1. Hinoa tämä Suomalainen osaaminen ja kotimaiset materiaalit varmasti huomaataan ja saatte uusiakin tilauksia. Onnea yrityksellenne hirsirakennukset ovat parhaita asumiseen. Terveisin Ritva Päivikki.??

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat