Kunta-asunnot osti Satolta 268 asuntoa

Kunta-asuntojen Kunta-aravat Oy on 9. joulukuuta ostanut Sato-konsernilta 268 ara-vuokra-asuntoa. Asunnot sijaitsevat Lohjalla, Jyväskylässä, Oulussa ja Rovaniemellä. Kauppahinta oli viranomaisten vahvistama hinta.

Kunta-asuntojen Kunta-aravat Oy on 9. joulukuuta ostanut Sato-konsernilta 268 ara-vuokra-asuntoa. Asunnot sijaitsevat Lohjalla, Jyväskylässä, Oulussa ja Rovaniemellä. Kauppahinta oli viranomaisten vahvistama hinta.

Kunta-asunnot ilmoittaa kaupan olevan osa yhtiön strategian mukaista toimintaa, jossa yhtiö pyrkii entistä vahvemmin keskittämään vuokra-asuntojaan isompien kasvukeskusten ja pääkaupunkiseudun kehyskuntien keskuksiin.

Sato puolestaan kertoo tavoitteenaan olevan lisätä vuokra-asuntotarjontaansa alueilla, joissa niille on suurin tarve, painopisteenä pääkaupunkiseutu.

”Vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja kehitämme omaa toimintaamme sen mukaisesti. Investoimme voimakkaasti, noin 200 miljoonaa euroa vuosittain, vuokra-asuntoihin, ja valtaosa investoinneista kohdistuu uusiin koteihin. Pääosa asunnoistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla”, Saton liiketoimintajohtaja Tuula Entelä sanoo.

”Myymme asuntoja, jotka eivät pitkällä tähtäimellä vastaa sijaintinsa puolesta vuokra-asuntokysyntää valitsemillamme alueilla. Vuokra-asuntoja myydessämme meille on tärkeää, että asukkaiden vuokrasuhde jatkuu uuden hyvän vuokranantajan kanssa.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kunta-asunnot osti Satolta 268 asuntoa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi