Kunta-asunnot osti Satolta 268 asuntoa

Kunta-asuntojen Kunta-aravat Oy on 9. joulukuuta ostanut Sato-konsernilta 268 ara-vuokra-asuntoa. Asunnot sijaitsevat Lohjalla, Jyväskylässä, Oulussa ja Rovaniemellä. Kauppahinta oli viranomaisten vahvistama hinta.

Kunta-asuntojen Kunta-aravat Oy on 9. joulukuuta ostanut Sato-konsernilta 268 ara-vuokra-asuntoa. Asunnot sijaitsevat Lohjalla, Jyväskylässä, Oulussa ja Rovaniemellä. Kauppahinta oli viranomaisten vahvistama hinta.

Kunta-asunnot ilmoittaa kaupan olevan osa yhtiön strategian mukaista toimintaa, jossa yhtiö pyrkii entistä vahvemmin keskittämään vuokra-asuntojaan isompien kasvukeskusten ja pääkaupunkiseudun kehyskuntien keskuksiin.

Sato puolestaan kertoo tavoitteenaan olevan lisätä vuokra-asuntotarjontaansa alueilla, joissa niille on suurin tarve, painopisteenä pääkaupunkiseutu.

”Vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja kehitämme omaa toimintaamme sen mukaisesti. Investoimme voimakkaasti, noin 200 miljoonaa euroa vuosittain, vuokra-asuntoihin, ja valtaosa investoinneista kohdistuu uusiin koteihin. Pääosa asunnoistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla”, Saton liiketoimintajohtaja Tuula Entelä sanoo.

”Myymme asuntoja, jotka eivät pitkällä tähtäimellä vastaa sijaintinsa puolesta vuokra-asuntokysyntää valitsemillamme alueilla. Vuokra-asuntoja myydessämme meille on tärkeää, että asukkaiden vuokrasuhde jatkuu uuden hyvän vuokranantajan kanssa.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kunta-asunnot osti Satolta 268 asuntoa”

Vastaa